Vegan wok noodles

Prep time: 10 minutes

Cook time: ~20 minutes

Total Time: ~30 minutes

Servings: 4

Ingrediënten

  • 500 gr Beyond meat vegan gehakt
  • 600 gr Chinese wok groente verpakking
  • 1 grote ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 400 gr woknoodles
  • 2 bosui 
  • 1 tl maggi liquid seasoning
  • halve tl zwarte peper
  • halve tl knoflook poeder

woksaus

  • 1 el tobanjan (chilli bean sauce)
  • 2 el light soya sauce
  • 1 el dark soy sauce
  • 3 el zoete ketjap
  • 1 tl sesam olie

Instructies

  1. Bak de ui in wat olie op een hoge vuur samen met het witte deel van de bosui
  2. Voeg na 1 minuut de knoflook toe en bak dit nog een minuut door
  3. Voeg daarna de vegan gehakt en 1 tl maggi liquid seasoning toe, bak dit door tot het gehakt goudbruin is
  4. vervolgens doe je er zwarte peper en knoflookpoeder bij en een hele zak Chinese wok groente
  5. Na 3 minuten voeg je de gekookte noodles en zout naar smaak.
  6. Bak dit 5 minuten op een hoog vuur. Eet smakelijk
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Naima
een jaar geleden

Lekker makkelijk voor als je ff geen inspiratie hebt wat te koken