
Prep time: 10 minutes
Cook time: ~20 minutes
Total Time: ~30 minutes
Servings: 4
Ingrediënten
- 500 gr Beyond meat vegan gehakt
- 600 gr Chinese wok groente verpakking
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 400 gr woknoodles
- 2 bosui
- 1 tl maggi liquid seasoning
- halve tl zwarte peper
- halve tl knoflook poeder
woksaus
- 1 el tobanjan (chilli bean sauce)
- 2 el light soya sauce
- 1 el dark soy sauce
- 3 el zoete ketjap
- 1 tl sesam olie
Instructies
- Bak de ui in wat olie op een hoge vuur samen met het witte deel van de bosui
- Voeg na 1 minuut de knoflook toe en bak dit nog een minuut door
- Voeg daarna de vegan gehakt en 1 tl maggi liquid seasoning toe, bak dit door tot het gehakt goudbruin is
- vervolgens doe je er zwarte peper en knoflookpoeder bij en een hele zak Chinese wok groente
- Na 3 minuten voeg je de gekookte noodles en zout naar smaak.
- Bak dit 5 minuten op een hoog vuur. Eet smakelijk ♡
Reactie plaatsen
Reacties
Lekker makkelijk voor als je ff geen inspiratie hebt wat te koken