
Prep time: 10 minutes
Cook time: ~20 minutes
Total Time: 30 minutes
Servings: ~3
Ingrediënten
- 300 gr lams gehakt
- 5 pita broodjes
- 1 ui medium klein
- 2-3 teentjes knoflook
- 2 tl gemalen koriander
- 1/2 tl chili poeder
- 1/2 tl chili vlokken
- 1 tl ras el hanout
- 4 takjes peterselie / koriander
- zout & peper naar smaak
Instructies
- Maal de ui, knoflook en peterselie fijn.
- Voeg dit samen met alle kruiden toe aan het lamsgehakt.
- Breng op smaak met zout en peper. Laat dit eventueel een half uur marineren (optioneel).
- Verwarm de pita broodjes 1 minuut in de magnetron tot ze wat zacht zijn.
- Snijd de pita broodjes doormidden en vul ze met het lamsgehakt.
- Bak de broodjes op een medium zacht vuur in een pan met wat olie aan alle kanten.
- serveer dit met wat knoflooksaus. eet smakelijk ♡
Reactie plaatsen
Reacties