
Prep time: ~ 5 minutes
Cook time: ~ 15 minutes
Total Time: ~ 20 minutes
Servings: 10
Ingrediënten
- 300 gram gele erwten
- 4 grote tenen knoflook
- stukje madame jeanette peper naar smaak
- 1 tl gemalen jeera (komijn)
- 1 tl zout naar smaak
Instructies
- Week de gele erwten voor een paar uur of een hele nacht in water.
- Voeg in een krachtige blender/mixer de gele erwten, knoflook, peper en 1 el water toe.
- Maal dit ongeveer 10 seconden fijn voor een krokante textuur. Als je zachtere phulauries wilt, kun je dit fijner malen.
- Voeg zout en gemalen jeera toe. Mix dit goed.
- Verwarm olie in een pan en bak de phulauries op een medium laag vuur ongeveer 4 tot 5 minuten tot ze bruin en gaar zijn.
- Bekijk mijn TikTok video voor instructies ♡
Reactie plaatsen
Reacties