Phulauri

Prep time: ~ 5 minutes

Cook time: ~ 15 minutes

Total Time: ~ 20 minutes

Servings: 10

Ingrediënten

  • 300 gram gele erwten
  • 4 grote tenen knoflook
  • stukje madame jeanette peper naar smaak
  • 1 tl gemalen jeera (komijn)
  • 1 tl zout naar smaak

Instructies

  1. Week de gele erwten voor een paar uur of een hele nacht in water.
  2. Voeg in een krachtige blender/mixer de gele erwten, knoflook, peper en 1 el water toe.
  3. Maal dit ongeveer 10 seconden fijn voor een krokante textuur. Als je zachtere phulauries wilt, kun je dit fijner malen.
  4. Voeg zout en gemalen jeera toe. Mix dit goed.
  5. Verwarm olie in een pan en bak de phulauries op een medium laag vuur ongeveer 4 tot 5 minuten tot ze bruin en gaar zijn.
  6. Bekijk mijn TikTok video voor instructies ♡
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.