
Prep time: 10 minutes
Cook time: ~20
Total Time: ~30 minutes
Servings: 4
Ingrediënten
- 500 gr grote garnalen gepeld en gewassen
- 2 kleine of 1 grote ui (gesneden)
- 4 teentjes knoflook fijn gesneden
- stukje gember ~1cm grof gesneden
- 1 bos paksoi ( in grote stukken snijden)
- 1 medium wortel in dunnen plakken snijden
- 1 kleine pak taugé
- 1 kleine pak peulen (sugar snaps)
- 1 1/1 el soja saus
- 1 el oestersaus
- 1 tl Chinese five spice
- 1 tl zwarte peper
- zout naar smaak
Instructies
- In een hete wok/pan doe je ~2 el olie
- bak de knoflook, ui en gember tot goudbruin, doe er wat zout en zwarte peper in
- voeg de garnalen , soja saus ,oester saus en Chinese five spice toe bak dit 3 minuten door op een medium vuur
- daarna voeg je de paksoi, wortels en peulen toe
- bak dit tot de wortels een beetje zacht zijn ~10 minuten
- Voeg daarna taugé toe
- Nog een paar minuutjes doorbakken en dan is je chop suey klaar ♡
Reactie plaatsen
Reacties