Mohanbhog

Prep time: ~5

Cook time: - 15minutes

Total Time: ~20 minutes

Servings: 12-15

Ingrediënten

  • 140 gr ghee
  • 3 grote lepel scheppen sooji (griesmeel)
  • 3 1/2 grote lepel suiker
  • 4 kardemom peulen (optioneel)
  • 1 liter verse volle melk
  • 2 tot 3 eetlepels gecondenseerde melk (optioneel)
  • 1 el ongezouten amandelen
  • 2 el rozijnen
  • 2 el geraspte verse kokos (optioneel)

Instructies

    1. Verwarm de ghee in een grote pan.
    2. Voeg de sooji en kardemom toe.
    3. Bak dit voor ongeveer 3 tot 5 minuten op een mediumhoog vuur tot je de olie ziet scheiden.
    4. Verwarm de melk alvast met suiker.
    5. Voeg in de sooji nu de gesneden noten, kokos en rozijnen en bak dit mee tot de sooji goudbruin wordt.
    6. Voeg de melk toe en mix alles goed door voor enkele minuten tot het dik wordt.
    7. Wanneer de sooji begint los te laten van de pan is je prasad klaar.
    8. Bekijk mijn TikTok-filmpje voor instructies. ♡
    Rating: 5 sterren
    1 stem

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.