
Prep time: ~5
Cook time: - 15minutes
Total Time: ~20 minutes
Servings: 12-15
Ingrediënten
- 140 gr ghee
- 3 grote lepel scheppen sooji (griesmeel)
- 3 1/2 grote lepel suiker
- 4 kardemom peulen (optioneel)
- 1 liter verse volle melk
- 2 tot 3 eetlepels gecondenseerde melk (optioneel)
- 1 el ongezouten amandelen
- 2 el rozijnen
- 2 el geraspte verse kokos (optioneel)
Instructies
- Verwarm de ghee in een grote pan.
- Voeg de sooji en kardemom toe.
- Bak dit voor ongeveer 3 tot 5 minuten op een mediumhoog vuur tot je de olie ziet scheiden.
- Verwarm de melk alvast met suiker.
- Voeg in de sooji nu de gesneden noten, kokos en rozijnen en bak dit mee tot de sooji goudbruin wordt.
- Voeg de melk toe en mix alles goed door voor enkele minuten tot het dik wordt.
- Wanneer de sooji begint los te laten van de pan is je prasad klaar.
- Bekijk mijn TikTok-filmpje voor instructies. ♡
Reactie plaatsen
Reacties