
Prep time: ~ 5 minutes
Cook time: ~10 minutes
Total Time: ~15 minutes
Servings: ~8
Ingrediënten
- 1 el ghee
- 200 ml volle melk
- 200 ml vloeibare slagroom
- 90 gr suiker
- 1 tl gemalen kardemom
- 80 gr geraspte kokos
- 170 gr volle melk poeder
- rode kleursel (optioneel)
- Rozen blaadjes (optioneel)
Instructies
- Doe 1 el ghee in een pan en verwarm dit op een medium laag vuur.
- Voeg melk, slagroom, suiker, kardemompoeder en toe.
- Als de suiker is opgelost en de melk begint te koken, zet je het op een laag vuur.
- Voeg nu de kokosrasp en melkpoeder toe.
- Mix alles en blijf roeren tot het een dik mengsel wordt.
- De barfi is klaar wanneer het mengsel dik is en het van de randen loslaat (ongeveer 10 minuten op een laag vuur).
- Zet de barfi in een klein schaaltje en decoreer met wat rozenblaadjes (optioneel).
- Laat de barfi voor ongeveer 1 uur in de koelkast opstijven.
- Bekijk mijn TikTok-filmpje voor instructies. ♡
Reactie plaatsen
Reacties